|

Jakou zeleninu griluje Pohlreich nejčastěji a jak ji připravuje

Jakou zeleninu griluje Pohlreich nejčastěji a jak ji připravuje

Pohlreich je známý tím, že se nebojí experimentovat s různými druhy pokrmů a surovin. Baví ho kombinovat chutě a vytvářet originalitu. Ale co se týče grilování zeleniny, zůstává věrný jedné – paprikám.

Grilované papriky jsou v jeho kuchyni velmi oblíbené a často se s nimi můžeme setkat i v jeho televizních pořadech. Připravuje je obvykle tak, že je nejprve očistí a rozpůlí a pak namočí do oleje s česnekem. Poté je dá na gril a nechá je chvíli propečet. Poté papriky otočí a nechá je opéct i na druhé straně. Grilované papriky můžete podávat jako přílohu, do různých salátů nebo je můžete použít jako základ omáček.

Pokud tedy chcete grilovat zeleninu podle tipu od Pohlreicha, neváhejte a sáhněte po paprikách!

zelenina




Jakou zeleninu griluje Pohlreich nejčastěji a jak ji připravuje

Jakou zeleninu griluje Pohlreich nejčastěji a jak ji připravuje

1. Papriky

Pohlreich nejčastěji griluje papriky. Ty nejlepší jsou podle něj křupavé a sladké červené papriky.

Papriky nejprve očistí a rozkrojí na menší kousky. Poté je potřeje olejem a posype solí a pepřem. Griluje je asi 5-7 minut na každé straně.

2. Cukety

Druhou zeleninou, kterou Pohlreich rád griluje, jsou cukety. Ty by měly být mladé a menší.

Cukety nakrájíme na kolečka a potřeme olejem. Poté je osolíme a opepříme a grilujeme asi 3-5 minut na každé straně.

3. Lilky

Oblíbenou zeleninou Pohlreicha jsou také lilky. Ty jsou skvělé na grilování a mají jemnou chuť.

Lilky očistíme a nakrájíme na kolečka. Poté je potřeme olejem a grilujeme asi 3-4 minuty na každé straně.

Pokud chcete zeleninu osladit, můžete k ní přidat trochu medu, nebo ji ochutnat balsamikovým octem.

Pro více tipů na grilování zeleniny můžete navštívit tento americký web.


FAQs

Jakou zeleninu griluje Pohlreich nejčastěji a jak ji připravuje?

Pohlreich nejčastěji griluje papriky, cuketu, lilek a cibuli. Před grilováním je potřeba zeleninu nakrájet na menší kousky a potřít olejem. Následně se griluje na grillu při střední teplotě a občas se obrací. Po upečení může být zelenina osolená a pokapaná citronovou šťávou.

zeleninova

Grilovaná zelenina podle Pohlreicha je šikovný nápad

Co potřebujete k přípravě grilované zeleniny podle Pohlreicha?

Na rozdíl od typického grilování masa, grilovaná zelenina se stala čím dál tím populárnější v posledních letech. A s dobrým důvodem! Grilování zeleniny může nabídnout skvělé chutě a textury, které jsou jedinečné. Grilování zeleniny podle Pohlreicha vám umožní uspokojit chuťové pohárky bez zbytečného přibírání na váze. A myslím, že se všichni shodneme na tom, že to je dobrá zpráva!

Každý zeleninový výběr zahrnuje papriky, cibuli, cukety a baklažány. Pohlreich doporučuje česnek, olivový olej a sůl pro chuť. Zelenina se usuší a nakrájí se na kousky, upéct ji na roštu a poté pokapat olivovým olejem.

Kde najdete inspiraci pro grilovanou zeleninu?

Pokud jste nováček v grilování zeleniny, Wikipedia má skvělý článek, který vám může pomoci začít. Na stránce Grilování si můžete přečíst o různých technikách grilování, které můžete zahrnout do svého procesu grilování.

vegetables

Jakou zeleninu griluje Pohlreich nejčastěji a jak ji připravuje

  • Nejčastěji griluje papriky, cuketu, lilek a rajčata
  • Zeleninu nakrájí na plátky nebo kousky
  • Poté ji pokapá olejem a posype solí a pepřem
  • Při grilování střídavě obrace j, aby byla zelenina z obou stran dobře opečená
  • Po upečení může zeleninu ochutit bylinkami nebo citronem

Kategorie – potraviny

[su_button url="https://vyzivahrou.cz/ketomix-sleva" background="#ef2d3d" size="10" icon="icon: info-circle"]TIP: Podívejte se na NEJOBLÍBENĚJŠÍ DIETU, s kterou v Česku zhubly tisíce lidí![/su_button]

Podobné příspěvky

Napsat komentář