Jakou zeleninu griluje Pohlreich nejčastěji a jak ji připravuje
Jakou zeleninu griluje Pohlreich nejčastěji a jak ji připravuje
Pohlreich je známý tím, že se nebojí experimentovat s různými druhy pokrmů a surovin. Baví ho kombinovat chutě a vytvářet originalitu. Ale co se týče grilování zeleniny, zůstává věrný jedné – paprikám.
Grilované papriky jsou v jeho kuchyni velmi oblíbené a často se s nimi můžeme setkat i v jeho televizních pořadech. Připravuje je obvykle tak, že je nejprve očistí a rozpůlí a pak namočí do oleje s česnekem. Poté je dá na gril a nechá je chvíli propečet. Poté papriky otočí a nechá je opéct i na druhé straně. Grilované papriky můžete podávat jako přílohu, do různých salátů nebo je můžete použít jako základ omáček.
Pokud tedy chcete grilovat zeleninu podle tipu od Pohlreicha, neváhejte a sáhněte po paprikách!

Jakou zeleninu griluje Pohlreich nejčastěji a jak ji připravuje
1. Papriky
Pohlreich nejčastěji griluje papriky. Ty nejlepší jsou podle něj křupavé a sladké červené papriky.
Papriky nejprve očistí a rozkrojí na menší kousky. Poté je potřeje olejem a posype solí a pepřem. Griluje je asi 5-7 minut na každé straně.
2. Cukety
Druhou zeleninou, kterou Pohlreich rád griluje, jsou cukety. Ty by měly být mladé a menší.
Cukety nakrájíme na kolečka a potřeme olejem. Poté je osolíme a opepříme a grilujeme asi 3-5 minut na každé straně.
3. Lilky
Oblíbenou zeleninou Pohlreicha jsou také lilky. Ty jsou skvělé na grilování a mají jemnou chuť.
Lilky očistíme a nakrájíme na kolečka. Poté je potřeme olejem a grilujeme asi 3-4 minuty na každé straně.
Pokud chcete zeleninu osladit, můžete k ní přidat trochu medu, nebo ji ochutnat balsamikovým octem.
Pro více tipů na grilování zeleniny můžete navštívit tento americký web.
FAQs
Jakou zeleninu griluje Pohlreich nejčastěji a jak ji připravuje?
Pohlreich nejčastěji griluje papriky, cuketu, lilek a cibuli. Před grilováním je potřeba zeleninu nakrájet na menší kousky a potřít olejem. Následně se griluje na grillu při střední teplotě a občas se obrací. Po upečení může být zelenina osolená a pokapaná citronovou šťávou.

Grilovaná zelenina podle Pohlreicha je šikovný nápad
Co potřebujete k přípravě grilované zeleniny podle Pohlreicha?
Na rozdíl od typického grilování masa, grilovaná zelenina se stala čím dál tím populárnější v posledních letech. A s dobrým důvodem! Grilování zeleniny může nabídnout skvělé chutě a textury, které jsou jedinečné. Grilování zeleniny podle Pohlreicha vám umožní uspokojit chuťové pohárky bez zbytečného přibírání na váze. A myslím, že se všichni shodneme na tom, že to je dobrá zpráva!
Každý zeleninový výběr zahrnuje papriky, cibuli, cukety a baklažány. Pohlreich doporučuje česnek, olivový olej a sůl pro chuť. Zelenina se usuší a nakrájí se na kousky, upéct ji na roštu a poté pokapat olivovým olejem.
Kde najdete inspiraci pro grilovanou zeleninu?
Pokud jste nováček v grilování zeleniny, Wikipedia má skvělý článek, který vám může pomoci začít. Na stránce Grilování si můžete přečíst o různých technikách grilování, které můžete zahrnout do svého procesu grilování.

Jakou zeleninu griluje Pohlreich nejčastěji a jak ji připravuje
- Nejčastěji griluje papriky, cuketu, lilek a rajčata
- Zeleninu nakrájí na plátky nebo kousky
- Poté ji pokapá olejem a posype solí a pepřem
- Při grilování střídavě obrace j, aby byla zelenina z obou stran dobře opečená
- Po upečení může zeleninu ochutit bylinkami nebo citronem

Ahoj, jsem Hana, pocházím z USA a do Česka jsem se provdala před 4 lety. Přestože moje čeština není perfektní, věřím, že mé články vám budou k užitku. Mou největší zálibou je zdravé stravování, fitness a vůbec zdravý životní styl.



